Ne jemi Almars

Ngritja e kapaciteteve për Blu Growth dhe zhvillimi i kurrikulës së Peshkimit Detar në Shqipëri.Rritja e industrisë së Peshkimit Detar në Shqipëri

image image image image image image

Çfarë është Almars?

ALMARS është një projekt trevjeçar për ndërtimin e kapaciteteve Erasmus + (A.K 2)
me fokus në Rritjen e industrisë së Peshkimit Detar në Shqipëri..

Forum

Dëshiron të diskutosh një temë me komunitetin e Almars? Ndaje idenë tënde me komunitetin dhe postoje në forumin tonë!

Postoje tek Forumi
Studime

Studimet dhe informacionet më të fundit nga sektori i peshkimit detar i gjeni vetëm në Almars.

Shiko Studime
Apliko per pune

Je një kompani apo institucion që operon në fushën e peshkimit detar? Publiko tani njoftimet e tua të punësimit.

Kërko Punë
undraw-questions

Bëhu pjesë e Forumit tonë

-Komentoni dhe diskutoni në tema të forumit të hapur

Rregjistrohu këtu
Evente

Përfshihu tani në eventet më të fundit që Almars organizon.

Shko tek Eventet
Njoftime

Shiko tani të gjitha njoftimet më të fundit rreth komunitetit të peshkimit detar dhe Almars

Shiko Njoftime

Shiko Platformat

Kompani private

Je një kompani private në sektorin e peshkimit detar? Bëhu pjesë e platformës tonë.

Alumni

Je një alumni i Universitetit Bujqësorë në degën e peshkimit detar? Bëhu pjesë e platformës tonë.

Pjesëmarrës në forum

Dëshiron të marrësh pjesë në temat e diskutuara në forumin Almars? Bëhu pjesë e platformës tonë.

Bashkëpuntorët tanë

Këtu janë vetëm disa lloje të teknologëve që ne ndihmojmë.