Pyetjet e bëra më shpesh

Zbuloni gjithçka që ju nevojitet për të filluar duke ndjekur turneun.
Nëse keni ende pyetje, na kontaktoni: almars@info.com

Regjistrimi është mjaft i lehtë, mjafton të shkoni tek faqja kryesore e Almars dhe klikoni butonin "Regjistrohu këtu" ,për të vendosur të dhënat tuaja.

Në faqen kryesore të Almars, klikoni butonin "Aplikoni këtu" për të aplikuar për një punë ose për të parë vendet e lira.

Pas regjistrimit në forum, çdo person mund të shkruajë dhe të lexojë komente në faqen "https://almars.al/forum".