Takimi i pestë i projektit – 8-9 shtator 2021 në Universitetin “Aleksander Moisiu”, Durrës, Shqipëri

1644329075_man.png
Superadmin
14 February 2022

Takimi i pestë i projektit u mbajt në datat 8-9 shtator 2021 në Universitetin “Aleksander Moisiu”, Durrës, Shqipëri me pjesëmarrjen e partnerëve të projektit si: Universiteti i Splitit, Universiteti Aleksandër Moisiu i Durrësit, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Universiteti i Vlorës”. Drejtoria e Shërbimeve të Peshkimit dhe Akuakulturës, Ismail Qemali, Tiranë dhe përfaqësues të Albamar dhe Alb-Adriatico. Produkti i projektit për secilin aktivitet u prezantua dhe u diskutua mes partnerëve; Hapat e mëtejshëm u diskutuan dhe u ranë dakord gjithashtu mes partnerëve të projektit. Takimi u pasua me vizitë në Qendrën e Trajnimit Detar të ngritur në kuadër të projektit ALMARS në ambientet e Universitetit “Aleksander Moisiu” dhe një udhëtim me varkë.

Etiketime:

Share:

Studime të ngjashme